ΚΕΣΣΑΝΗ

ΚΕΣΣΑΝΗ

Τιμή

20,00

Διάρκεια

1 day

Μέγιστα άτομα

49

Ελάχιστη ηλικία

Τύπος εκδρομής

Reviews

No reviews yet

Overview

Η Κεσσάνη ή Κεσσάνι  είναι πόλη της Τουρκίας στην Ανατολική Θράκη. Αποτελεί σπουδαίο συγκοινωνιακό κόμβο από Εντιρνέ (Αδριανούπολη) και Ουζούν Κιοπρού (Μακρά Γέφυρα) προς Καλλίπολη και από Τεκιρντάγ (Ραιδεστό) προς την Ελλάδα.

Σήμερα η Κεσσάνη απέχει περίπου 25 χλμ. ανατολικά από τα ελληνοτουρκικά σύνορα, αποτελεί πρωτεύουσα ομώνυμης επαρχίας του νομού Εντιρνέ και ο πληθυσμός της ανέρχεται σε 45.000 κατοίκους. Τους καλοκαιρινούς μήνες, ο πληθυσμός σχεδόν διπλασιάζεται. Κύριες ασχολίες των κατοίκων συνεχίζουν να είναι γεωργικές και κτηνοτροφικές, το εμπόριο και ο τουρισμός. Σημειώνεται ότι από την Κεσσάνη διέρχονται όλοι οι Έλληνες τουρίστες που επισκέπτονται την Κωνσταντινούπολη και γενικότερα την Τουρκία.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, στην Κεσσάνη υπήρξε μια έξαρση ανοικοδόμησης πολυκατοικιών προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες αστυφιλίας από τις γύρω περιοχές.

 

Τι περιλαμβάνει το πακέτο

  • Μεταφορές με τουριστικό πούλμαν.
  • Αρχηγό - συνοδό του γραφείου μας
  • ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΔΥ

Πρόγραμμα

1η μέρα

Αναχώρηση  στις 05:00 από το Δημοτικό Κήπο. Με ενδιάμεση στάση φθάνουμε στο τελωνείο των Κήπων. Αφού τελειώσουμε την διαδικασία του τελωνείου κάνουμε μικρή στάση στα αφορολόγητα για τις αγορές σας. Συνεχίζουμε για την Κεσσάνη.Άφιξη και ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την πόλη.Συγκέντρωση νωρίς το απόγευμα και αναχώρηση για την πόλη μας κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις

Κατεβάστε το πρόγραμμα σε εκτυπώσιμη μορφή

Χάρτης

Ημερολόγιο αναχωρήσεων

Δείτε επίσης

Reviews

No reviews yet

Κάντε κράτηση

επιλέξτε ημερομηνία

Κάντε κράτηση

Κρατήστε δωμάτια
booking

Δείτε επίσης

Αεροπορικά εισιτήρια
Ζητήστε μας πληροφορίες για οποιοδήποτε προορισμό.

Συνδεθείτε

Καλώς ήλθατε στον κόσμο του Stella’s Tours! Από το 2003 που ξεκινήσαμε την επιχείρησή μας έχουμε ένα στόχο: Να σας προσφέρουμε αυτό που εμείς αποκαλούμε εξυπηρέτηση Stella’s.
Μάθετε περισσότερα