ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΒΟΣΠΟΡΟΣ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΑ)

28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου 2020
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-02-2020.(305km):-Συγκέντρωση στο Δημοτικό Κήπο και αναχώρηση στις 03:15. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στα Αφορολόγητα και είσοδος στην Τουρκία. Μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού και με μικρή στάση καθοδόν, άφιξη στη Βασιλεύουσα «Πασών πόλεων Κεφαλή». Διέλευση από Άγιο Στέφανο & Μακρυχώρι. Περιήγηση στο Μπαλουκλί όπου το Aγίασμα Ζωοδόχου πηγής και οι τάφοι Πατριαρχών & Ευεργετών. Στη συνέχεια περιήγηση στα Βυζαντινά τείχη και προαιρετική κρουαζιέρα στον «χιλιοτραγουδισμένο» Βόσπορο! …ως τη δεύτερη κρεμαστή γέφυρα & το Ρούμελη Χισάρ.(έξτρα 15€). Επιστροφή κοντά από την Ασιατική πλευρά. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα ατομικά στη γέφυρα του Γαλατά και την Αιγυπτιακή αγορά. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το βράδυ έξοδος με το πούλμαν για βόλτα στην αγορά της Μπέηογλου από την πλατεία Ταξιμ ως τον πύργο του Γαλατά. Επιστροφή & διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 01-03-2020.(50km):-Πρόγευμα και στη συνέχεια μετάβαση στην ασιατική πλευρά, απ’ όπου θα πάρουμε το καραβάκι (έξτρα πληρωμή) για τα όμορφα Πριγκιποννήσια που οι αρχαίοι πρόγονοί μας τα ονομάζανε Δημοννήσια. Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη & Πρίγκηπος. Στάση κατά πρώτον στο νησί της Χάλκης με επίσκεψη στη Θεολογική σχολή στο λόφο της Ελπίδας. Στη συνέχεια μετάβαση στο μεγαλύτερο νησί, την Πρίγκηπο, όπου μπορείτε να κάνετε μια βόλτα με παιτόνι το γύρο του νησιού να απολαύσετε τη διαδρομή και να θαυμάσετε τις όμορφες βίλες με την ξύλινη εξωτερική επένδυση . Ελεύθερος χρόνος για φαγητό ατομικά. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Προαιρετική έξοδος & διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 01-03-2020.(50km):-Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 08:30 με το πούλμαν για περιήγηση στο Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι όπου και το Οικουμενικό Πατριαρχείο για εκκλησιασμό. Προσκύνημα ση μονή Βλαχερνών(Ακάθιστος Ύμνος). Ξενάγηση στη συνέχεια στον αρχαίο Ιππόδρομο το Μπλε τζαμί, το Βασιλικό Υδραγωγείο & την Αγία του Θεού Σοφία. Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με πρόγραμμα Οριεντάλ τραγούδι και χορό & ποτό.(Έξτρα 30€). Διανυκτέρευση.
4η ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 02-03-2020.(305km):-Πρόγευμα, φόρτωση αποσκευών, επιβίβαση και στη συνέχεια επίσκεψη στο υπαίθριο μουσείο Miniaturk. Από εκεί και κάνοντας το γύρο του Χρυσού Κέρατος, θα επισκεφτούμε τον λόφο του Πιέρ Λοτί για να απολαύσουμε τη θέα και το καφεδάκι μας. Επόμενη στάση για αγορές και φαγητό ατομικά θα είναι στο Μακρυχώρι(Bakirkoy). Εδώ εκτός από το εμπορικό της Galeria, βρίσκετε και το πασίγνωστο εστιατόριο Gelik όπου επίσης μπορείτε να απολαύσετε αυθεντική Τούρκικη κουζίνα. Γεύμα ατομικά. Επιβίβαση μετά το φαγητό στα πούλμαν και αναχώρηση για Ελλάδα. Στάση καθ’οδόν. Άφιξη στα σύνορα. Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 185€,ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 275€, ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12 ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 125€
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NIPPON HOTEL 4*(8,6 βαθμοί & δωρεάν Wi-Fi) στο Ταξίμ. * Τρία προγεύματα σε μπουφέ. * Του γραφείου συνοδό. * Επίσημο ξεναγό. * Φ.Π.Α Εντός. Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών)
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker