ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΣΟΦΙΑ – ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

4 μέρες 28 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου 2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.02.2020. ΚΑΒΑΛΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ.
Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 04:15 το πρωί. Διέλευση από Σουφλί, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα. Διέλευση των συνόρων και είσοδος στη Βουλγαρία. Εφοδιασμός με τοπικά νομίσματα LEVA. Μετά από μια όμορφη διαδρομή, πρώτη στάση στην πόλη του Χάσκοβο. Περιήγηση στην πόλη με επίσκεψη στο κολοσσιαίο άγαλμα της Παναγίας(που έχει μπει στις σελίδες του Guinness). Συνεχίζουμε το δρόμο μας δια μέσου της κοιλάδας του Έβρου για την πόλη της Φιλιππούπολης. Άφιξη στην πόλη της Φιλιππούπολης που σήμερα ονομάζεται PLOVDIV. Βόλτα ως το πολυκατάστημα MALL για ψώνια, καφέ ή γεύμα ατομικά. Στη συνέχεια αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας RAMADA BY WYDHAM PLOVDIV TRIMONTIUM HOTEL 4* (στο κέντρο της πόλης). Ελεύθεροι στην αγορά του πεζόδρομου που εκτείνετε μπροστά σας. Διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 29-2-2020 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΦΙΑ.
Πρόγευμα και αναχώρηση στις 09:00 για ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα Σόφια. Επίσκεψη-ξενάγηση που θα ξεκινήσει μετά από μια περιήγηση με το πούλμαν και στη συνέχεια στο ναό Αλεξάνδρου Νέφσκι, τη Μητρόπολη Αγία Σοφία, τον Άγιο Νικόλαο, τη Ροτόντα και το αρχαιολογικό μουσείο. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο για συμπλήρωση αξιοθέατων. Γεύμα ατομικά σε Εμπορικό κέντρο. Αναχώρηση για Φιλιππούπολη. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το βράδυ ελεύθεροι, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στο Καζίνο του ξενοδοχείου μας(το μεγαλύτερο της πόλης). Δείπνο ατομικά. Διανυκτέρευση
2η ΗΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 01.03.2020 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ.
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 09:00 για ημερήσια εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο του Μπόροβετς. Άφιξη εκεί μέσω Ιχτιμάν. Ελεύθεροι για να χαρείτε το χιόνι στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό της Βουλγαρίας με τις άρτιες εγκαταστάσεις για όλους τους σκιέρ. Εδώ μπορείτε να κάνετε βόλτες με τις άμαξες ή να πάτε βόλτα στις κορυφές με το κλειστό τελεφερίκ. Ατομικό γεύμα εδώ. Επιστροφή στην πόλη μετά από μία όμορφη διαδρομή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Αποκριάτικο ρεβεγιόν εντός του ξενοδοχείου μας σε ειδικά στολισμένη αίθουσα, με πανοραμική θέα σε όλη τη Φιλιππούπολη, με φαγητό, με φολκλορικά προγράμματα & ζωντανή μουσική. Καλή διασκέδαση & Καλή Αποκριά. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 03-03-2020.
Πρόγευμα και στη συνέχεια επιβίβαση αποσκευών στο λεωφορείο και αναχώρηση στις 10:00 για ξενάγηση στην παλιά πόλη όπου θα δούμε: Από τον πρώτο λόφο της Ευμολπιάδος πανοραμικά όλη την πόλη. Περιήγηση στην κιστέρνα, το σπίτι λαογραφικό μουσείο του Κοεμτζόγλου, το ναό Αγίου Κων/νου & Ελένης. Επίσης θα δούμε το Φαρμακείο, το σπίτι Μαυρίδη( όπου έζησε και αγάπησε ο Γάλλος ποιητής Λαμαρτίνος), το θέατρο του Μάρκου Αυρηλίου, το Ιμαρέτ τζαμί & το Ρωμαϊκό στάδιο. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην αγορά της πόλης μέχρι το μεσημέρι. Γεύμα ατομικά( προτείνουμε την περίφημη αλυσίδα Happy). Συγκέντρωση μετά το φαγητό σας στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την επιστροφή. Στάση στα σύνορα για να πιείτε τον καφέ σας και να κάνετε τα τελευταία ψώνια σας. Διέλευση συνόρων και είσοδος στην Ελλάδα.
ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 149€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 194€, ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12 ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 115€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Μεταφορά με υπερπολυτελή πούλμαν υπερυψωμένα.
*Περιηγήσεις, ξεναγήσεις που αναφέρονται.
*Τρείς διανυκτερεύσεις σε LUX δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο μας
RAMADA BY WYDHAM TRIMONTIUM HOTEL PLOVDIV 4****
*Τρία προγεύματα σε μπουφέ.
* Αποκριάτικο Ρεβεγιόν με πλούσιο φαγητό, τοπικά φολκλορικά μπαλέτα και ζωντανή Ελληνική μουσική ως αργά το βράδυ σε ειδικά στολισμένη αίθουσα από εμάς, με πανοραμική θέα όλη τη Φιλιππούπολη.
(ΕΞΤΡΑ ΤΙΜΗ Ενήλικες 10€, παιδιά 8€)
*Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό.
*Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
*ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ,ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ & SPA.
* ΦΠΑ Εντός.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Εισόδους μουσείων. * Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

O ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker