ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ

29 Φεβρουαρίου – 02 Μαρτίου 2020

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 29.02.2020. ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ.311km:
Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 09:15.Στάση για καφέ καθ’ οδόν. Διέλευση από Δράμα, Νευροκόπι φτάνουμε στα σύνορα Εξοχής Δράμας. Μετά τον τυπικό έλεγχο, μπαίνουμε στη Βουλγαρία. Διέλευση από παλιό Νευροκόπι και άφιξη στο χιονοδρομικό του Μπάνσκο. Τακτοποίηση στα δωμάτια των ξενοδοχείων μας. Πρώτη γνωριμία με το ξενοδοχείο μας. Γεύμα ατομικά στις διάφορες παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού. Ελεύθερο απόγευμα για να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου (πισίνα,σπα κλπ). Διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 01.03.2020:
Πρωινό και μέρα ελεύθερη. Το νεότερο χιονοδρομικό θέρετρο της Βουλγαρίας αλπικής μορφής. Παραδοσιακό χωριό που άρχισε να αναπτύσσεται πρόσφατα. Το χωριό βρίσκεται σε υψόμετρο 925μ. με ψηλότερη κορυφή του χιονοδρομικού, Βίχρεν στα 2.914μ. Πολλές πίστες όλων των κατηγοριών, μπλε, κόκκινες και μαύρες καθώς και σύγχρονα λίφτ που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό σκιέρ. Προτείνουμε μια βόλτα στο γραφικό χωριό με τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια με τις ξυλόγλυπτες πόρτες κτισμένα σε μοναστική μορφή. Επίσης η τοποθεσία είναι ιδανική για πεζοπορία και ανάβαση σε ψηλές κορυφές όπου μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας στον καθαρό αέρα. Στο υπαίθριο παζάρι θα βρείτε ποικιλία αθλητικών ειδών και είδη ρουχισμού. Για τους πιο χαλαρούς το χωριό διαθέτει πολλές μικρές ταβερνούλες με τοπικές λιχουδιές που θα καλύψουν και τον πιο απαιτητικό καλοφαγά. Για την νυχτερινή σας διασκέδαση προσφέρονται οι ντίσκο και τα club του χωριού.
3η ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 02.03.2020 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.311km: Αφού πάρουμε το πρωινό μας μεταφορά αποσκευών στο πούλμαν. Ελεύθεροι στο παραδοσιακό κέντρο για τα τελευταία ψώνια σας, αναχώρηση για επιστροφή από σύνορα Εξοχής. Φαγητό ατομικά καθ’ οδόν. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

HOTEL PARK ή PANORAMA 4*

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ
Σε δίκλινο/τρίκλινο: 89€ σε μονόκλινο: 145€
ΠΑΙΔΙΚΑ ΩΣ 2 ΔΩΡΕΑΝ, ΑΠΟ 2 ΩΣ 12 ΕΤΩΝ: 60€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν. * Τις διανυκτερεύσεις στο ανάλογο ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ. * Δωρεά χρήση σάουνα, steam, πισίνα, γυμναστήριο. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών). * Φ.Π.Α.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό, ποτά και φιλοδωρήματα.

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker