ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – “ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ”

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΑΝΑΧ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

1η μέρα
Αναχώρηση από τον Δημοτικό Κήπο στις 06.00. Επιβίβαση και ξεκινάμε το ταξίδι μας με προορισμό τα Τρίκαλα όπου θα επισκεφτούμε το «ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ» το καταπληκτικό Χριστουγεννιάτικο χωριό του Αι Βασίλη με πολλές εκπλήξεις για μικρά αλλά και για μεγάλα παιδιά. Η πόλη γιορτάζει και μας προσκαλεί στο πιο μεγάλο και παραμυθένιο εργοστάσιο του. Η κάθε γωνιά και πλατεία της μεταμορφώνεται και ζωντανεύει με δεκάδες πρωτότυπες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, δράσεις με παιχνίδια και εκπλήξεις. Οι πύλες του εργαστηρίου ανοίγουν και υπόσχονται να χαρίσουν πολλά χαμόγελα. Μέσα στο «ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ» ο επισκέπτης θα δει (το σπίτι του Αι Βασίλη, το εργοστάσιο Σοκολάτας, το κάστρο του Playmobil, την Παιχνιδοκατάσταση της Plan Toys, το ταχυδρομείο των Ξωτικών, το Ζαχαρένιο εργαστήρι, κ.α.) Οι εκδρομείς θα είναι ελεύθεροι να περιπλανηθούμε στα διάφορα αξιοθέατα της πόλης των Τρικάλων και να γευματίσουν. τις Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας στην Καλαμπάκα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.

2η μέρα
Πρωινό και αναχώρηση για το καταφύγιο ερημιτών από τον 12ο μ.Χ. αιώνα, όπου υψώνονται βράχοι, τα Μετέωρα. Θα επισκεφτούμε τη Μονή Βαρλαάμ και τη Μονή του Αγίου Στεφάνου. Συνεχίζουμε για να επισκεφτούμε το Μουσείο Μανιταριών και Φυσικής Ιστορίας στην Καλαμπάκα. Έπειτα αναχωρούμε για τον Παλαιό Παντελεήμονα . Όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και φαγητό. Κατόπιν θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στην πόλη μας.

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο 70€
Επιβάρυνση μονόκλινου +20€

Περιλαμβάνονται:
Μεταφορές με τουριστικό πούλμαν.
1 διαν/ση στο ξενοδοχείο GRAND 3* με πρωινό στη Λάρισα .
Έμπειρος αρχηγός του γραφείου μας.
ΦΠΑ και ασφάλεια αστική ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται:. Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, τέλος διανυκτέρευσης (1,5€ ανά δωμάτιο την βραδιά) και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Η σειρά των περιηγήσεων μπορεί να τροποποιηθεί για την καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος.

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker