ΚΡΗΤΗ 11/10

7μέρες 330€

Αναχωρήσεις: 11-10-19 ΔΕΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ

1η μέραΚαβάλα – Πειραιάς – Ηράκλειο
Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 10:00 για Πειραιά. Με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέραΗράκλειο – Κνωσσός – Φαιστός – Γόρτυνα – Μάταλα
Άφιξη στο Ηράκλειο νωρίς το πρωί. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και στις 08:30 αναχώρηση για Κνωσό. Επίσκεψη στα ανάκτορα του βασιλιά Μίνωα. Περιήγηση στο αρχαιολογικό μουσείο με τα ασύγκριτα σε πλούτο και ομορφιά εκθέματα, διαφόρων περιόδων του Κρητομινωικού πολιτισμού. Στη συνέχεια μετάβαση στη Φαιστό, δεύτερη πόλη της Μινωικής εποχής και πρωτεύουσα του κράτους του Ραδάμανθου (αδελφού του Μίνωα). Επίσκεψη στις αρχαιότητες και αναχώρηση για Γόρτυνα, όπου θα δούμε τον περίφημο κώδικα της Γόρτυνας. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Παναγίας της Καλυβιανής, όπου στεγάζονται πολλά φιλανθρωπικά ιδρύματα. Έπειτα θα καταλήξουμε στην φανταστική αμμουδιά Μάταλα όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην περιοχή. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέραΆγιος Νικόλαος – Ελούντα – Σπιναλόγκα
Πρόγευμα και αναχώρηση για τον Άγιο Νικόλαο που είναι χτισμένος στον κόλπο του Μιραμπέλλου. Θα επισκεφθούμε την κοσμοπολίτικη Ελούντα, από όπου μπορείτε προαιρετικά με καίκι να επισκεφθείτε το νησί των λεπρών, την πανέμορφη Σπιναλόγγα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέραΕνυδρείο – Ηράκλειο
Πρωινό και αναχώρηση για να περιηγηθούμε στην πόλη του Ηρακλείου, όπου θα δούμε τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Μηνά, την κρήνη των λεόντων του Μοροζίνι, τα ενετικά τείχη και τον τάφο του Καζαντζάκη. Το μεσημέρι χρόνος ελεύθερος για καφέ και ρακί στην πανέμορφη Δημοτική αγορά του Ηρακλείου. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ενυδρείο του Ηρακλείου, γνωστό σαν CRETAquarium (μια εμπειρία εξερεύνησης του Μεσογειακού θαλάσσιου κόσμου με εκατοντάδες είδη και χιλιάδες οργανισμούς). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέραΑνώγια – Ζωνιανά
Πρόγευμα και αναχώρηση για τα Ζωνιανά και τα Ανώγια από τις πιο γνήσιες κρητικές περιοχές. Θα επισκεφθούμε το σπήλαιο Ζωνιανών και κατόπιν θα μεταβούμε στα Ανώγια, όπου θα δούμε το σπίτι του Νίκου Ξυλούρη. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και φαγητό εξ’ ιδίων. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ προαιρετικό γλέντι με κρητικούς χορούς και τραγούδια. Διανυκέρευση.

6η μέραΑρκάδι – Ρέθυμνο – Χανιά
Πρόγευμα και αναχώρηση για το ιστορικό Αρκάδι. Προσκύνημα στους ιερούς χώρους της μονής και επίσκεψη στο μουσείο του ολοκαυτώματος του 1866. Στην συνέχεια επίσκεψη στο Ρέθυμνο. Άφιξη και περιήγηση στα στενά δρομάκια με τα περίτεχνα σπίτια και τα ξύλινα μπαλκόνια. Έπειτα αναχώρηση για τα Χανιά, επίσκεψη στους τάφους των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι και στάση στο παλιό Βενετσιάνικο λιμάνι. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση στην πόλη με την βενετσιάνικη ατμόσφαιρα. Το απόγευμα συγκέντρωση και μετάβαση στο λιμάνι των Χανίων, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

7η μέρα Πειραιά – Καβάλα
Το πρωί άφιξη στον Πειραιά, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Με ενδιάμεση στάση στον Βόλο για να γευματίσουμε στα φημισμένα τσιπουράδικα. Άφιξη στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :
330 € το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο – Μονόκλινο +80 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείοVANISKOS 3* στην Αμμουδάρα Ηρακλείου
Τέσσερα πρωινά σε μπουφέ.
Τέσσερα φαγητά. Ήτοι με ημιδιατροφή (ΗΒ)
Tα εισιτήρια του πλοίου Πειραιάς-Ηράκλειο & Χανιά – Πειραιάς σε οικονομική θέση.
Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας
Επίσημο ξεναγό εκεί που χρειάζεται.
Ομαδική ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α της εκδρομής

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων. Τέλη διανυκτέρευσης.

Έξτρα κόστος κατ άτομο σε 4κλινη εσωτερική καμπίνα +30€ με επιστροφή
Σε 4κλινη εξωτερική καμπίνα + 40€ με επιστροφή
Σε 3κλινη εσωτερική καμπίνα + 30€ με επιστροφή
Σε 3κλινη εξωτερική καμπίνα + 40€ με επιστροφή
Σε 2κλινη εσωτερική καμπίνα + 60€ με επιστροφή
Σε 2κλινη εξωτερική καμπίνα + 70€ με επιστροφή

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ Η ΘΕΩΡΗΣΕΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker