ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

6μέρες 275€
Αναχώρηση: 5-10-19 ΔΕΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ

1η μέραΣαββάτο 5-10-19
Συγκέντρωση στις 07:00 το βράδυ και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις.

2η μέρα Κυριακή 6-10-19
Άφιξη στον Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο. Απόπλους με προορισμό την Σαντορίνη στις 07:25 το πρωί. Άφιξη στο νησί και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι στη Χώρα για γνωριμία με το νησί. Διανυκτέρευση.

3η μέραΔευτέρα 7-10-19
Πρωινό και αναχώρηση για το ψηλότερο σημείο του νησιού τον Προφήτη Ηλία & το χωριό Πύργος με το περίφημο Καστέλλι του. Επίσκεψη σε οινοποιείο για δοκιμή κρασιών. Συνεχίζουμε για το αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, μια ολόκληρη πολιτεία που έφεραν στο φως οι ανασκαφές του καθηγητή Μαρινάτου. Περνώντας από το παραθαλάσσιο χωριό Περίσσα καταλήγουμε στην πιο τουριστική παραλία της Σαντορίνης, το Καμάρι.Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο & φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα μεταβούμε στην Οία την παλιά πρωτεύουσα του νησιού. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περπατήσουμε στα στενά σοκάκια με τα κατάλευκα σπίτια και θα απολαύσουμε το πασίγνωστο ηλιοβασίλεμα. Διανυκτέρευση.

4η μέραΤρίτη 8-10-19
Πρωινό και αναχώρηση για την προαιρετική κρουαζιέρα. Από το λιμάνι του Αθηνιού θα πάρουμε το καικάκι για την Νέα Καμμένη, όπου βρίσκεται ο κρατήρας του Ηφαιστείου, στην Παλαιά Καμμένη (ζεστά νερά) και στο μικρό νησάκι Θηρασιά για προαιρετικό φαγητό. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση.Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

5η μέραΤετάρτη 9-10-19
Ημέρα ελεύθερη στη διάθεση των εκδρομέων για να απολαύσουν την μαγεία από την πληθώρα των αξιοθέατων του νησιού, ή να χαρούν τις πανέμορφες ακρογιαλιές.

6η μέραΠέμπτη 10-10-19
Πρωινό και αναχώρηση για τα Φηρά. Θα περπατήσουμε στη γνωστή Καλντέρα με την καταπληκτική θέα. Αφού κάνουμε τα τελευταία ψώνια από την Σαντορίνη θα μεταβούμε στο λιμάνι απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο καράβι για τον Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά. Επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεσες απαραίτητες στάσεις φθάνουμε το πρωί στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :
275 € το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο – Μονόκλινο +60 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο
Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Τα εισιτήρια ΠΕΙΡΑΙΑ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΠΕΙΡΑΙΑ με BLUESTAR
4 διαν/σεις στο ξενοδοχείο ΒΑΒΙS (booking 8,8) με πρωινό
Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους, τέλη διανυκτέρευσης και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ Η ΘΕΩΡΗΣΕΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker