ΜΥΤΙΛΗΝΗ

5 μέρες από195€

Αναχωρήσεις: 27/7, 31/8, 14/9 & 28/9

1η μέρα
Συγκέντρωση και αναχώρηση για το λιμάνι της Καβάλας, επιβίβαση στο καράβι και στις 08:00 απόπλους για τη Λέσβο. Άφιξη στο λιμάνι της Μυτιλήνης και αναχώρηση για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος και το απόγευμα βόλτα στην πόλη της Μυτιλήνης. Διανυκτέρευση.

2η μέρα
Πρωινό και αναχώρηση για το μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ. Χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα και αμέσως μετά αναχώρηση για το χωριό Μανταμάδο όπου θα προσκυνήσουμε τη μοναδική ανάγλυφη εικόνα του Ταξιάρχη που είναι από πηλό και αίμα των Μοναχών. Τέλος συνεχίζουμε για την γραφική Αγιάσο, γνωστή για τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Βρεφοκρατούσας που έφεραν από τα Ιεροσόλυμα το 803 μ.Χ. Ελεύθερος χρόνος στα πανέμορφα σοκάκια της Αγιάσου, γεύμα εξ’ ιδίων και αναχώρηση για το ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3η μέρα
Πρωινό και αναχώρηση για την Μονή Λειμώνος μέσω Καλλονής. Επίσκεψη και ξενάγηση στη Μονή που είναι μια μικρογραφία του Αγίου Όρους και αναχώρηση για τον πανέμορφο Μόλυβο. Θα επισκεφθούμε το Κάστρο του Μολύβου, θα περπατήσουμε στα γραφικά παραδοσιακά σοκάκια του και θα απολαύσουμε τον καφέ μας έχοντας μια πανοραμική θέα. Χρόνος ελεύθερος για την αγορά αναμνηστικών δώρων και αναχώρηση για την Πέτρα, ένα παραλιακό χωριουδάκι με μεγάλη τουριστική κίνηση. Επίσκεψη προσκύνημα στην Παναγία τη Γλυκοφιλούσα που είναι κτισμένη σε ένα βράχο με τα 114 σκαλοπάτια και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.

4η& 5ημέρα
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Μυτιλήνης όπου και θα ακολουθήσει περιήγηση. Επίσκεψη στον Άγιο Θεράποντα, στο Μητροπολιτικό ναό με το Σκήνωμα του Αγ. Θεοδώρου του Βυζαντίου και στο μουσείο του λαικού ζωγράφου Θεόφιλου. Τέλος ελεύθεροι στην αγορά της Μυτιλήνης. Επιβίβαση στις 22.30 στο πλοίο και απόπλους για το λιμάνι της Καβάλας, με νωρίς το πρωί.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :
195 € το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο – Μονόκλινο +60 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Εισιτήρια πλοίου ΚΑΒΑΛΑ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΚΑΒΑΛΑ σε σαλόνια οικονομικής θέσης.
Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο.
3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SILVER BAY 3* με πρωινό
Περιηγήσεις & εκδρομές του προγράμματος.
Αρχηγό – συνοδό του γραφείου.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Έξτρα ποτά, φιλοδωρήματα & τέλη διαν/σης.
Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ Η ΘΕΩΡΗΣΕΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker