ΠΡΕΒΕΖΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΠΑΡΓΑ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ – ΣΚΟΡΠΙΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:

ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 ΑΠΟ 05 ΕΩΣ 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

1Η ΜΕΡΑ : ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΒΑΛΑ – ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ ΠΡΕΒΕΖΗΣ
Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 08:45 το πρωί. Περνάμε περιφερειακά από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΓΡΕΒΕΝΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ, και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στο παραλιακό θέρετρο ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑΣ στην ΠΡΕΒΕΖΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΙΘΑΚΗ – ΣΚΟΡΠΙΟ
Πρωινό και αναχώρηση για το ΝΥΔΡΙ όπου θα έχουμε τη δυνατότητα για προαιρετική κρουαζιέρα στα καταπράσινα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΣΑ, στο ΣΚΟΡΠΙΟ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ, ΣΚΟΡΠΙΔΙ, ΜΑΔΟΥΡΙ, στη ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και ΙΘΑΚΗ. Μετά το τέλος της κρουαζιέρας θα επισκεφτούμε την πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΕΒΕΖΑ – ΖΑΛΟΓΓΟ – ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΑΡΓΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό χωριό ΖΑΛΟΓΓΟΣ, στο μνημείο που είναι αφιερωμένο στις 63 ηρωίδες Σουλιώτισσες που το 1803, προτίμησαν το θάνατό τους και να παραμείνουν ελεύθερες και όχι σκλαβωμένες στους Τούρκους. Στους πρόποδες του βουνού βρίσκεται και το μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Επίσκεψη στις εκβολές του ποταμού ΑΧΕΡΟΝΤΑ, και στον όμορφο παραλιακό οικισμό την ΑΜΜΟΥΔΙΑ, εκεί μπορείτε να κάνετε βαρκάδα (Προαιρετικά) στο Δέλτα του ποταμού που εκβάλει στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη συνέχεια, επίσκεψη στη μαγευτική ΠΑΡΓΑ, πρόκειται για μια πανέμορφη κωμόπολη. Θα περιπλανηθούμε στα λιθόστρωτα σοκάκια και θα θαυμάσουμε τα κουκλίστικα σπιτάκια τους, απολαμβάνοντας το φαγητό μας ή το καφεδάκι μας στο ειδυλλιακό τοπίο. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ θα επισκεφτούμε την πόλη της ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ ΠΡΕΒΕΖΗΣ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΚΑΒΑΛΑ
Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το μουσείο με τα ΚΕΡΙΝΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το ΜΕΤΣΟΒΟ, στάση για καφέ. Συνεχίζουμε το ταξίδι της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 160 EURO
Παιδί από 0 έως 6 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 70 EURO
Παιδί από 6 έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 115 EURO
Μονόκλινο: 190 EURO

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
• Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
• Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ‘CLEOPATRA BEACH’ στην ΚΑΣΤΡΟΣΥΚΙΑ ΠΡΕΒΕΖΗΣ σε δίκλινα δωμάτια.
• Πρωινά μπουφέ στο ξενοδοχείο.
• Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές του προγράμματος.
• Φόρος διαμονής.
• Συνοδό – Αρχηγό του γραφείου μας.
• Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
• Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
• Νυχτερινές διασκεδάσεις, γεύματα – δείπνα.
• Την κρουαζιέρα Κεφαλονιά – Ιθάκη – Σκορπιό.
• Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker