ΒΟΛΟΣ – ΔΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ

ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

1η Μέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ 25-08-2019 ΚΑΒΑΛΑ – ΔΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ – ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ
Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 08:45 το πρωί με ενδιάμεση στάση για καφέ στην Μουσθένη. Περνάμε περιφερειακά από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΛΑΡΙΣΑ, άφιξη στο ΠΗΛΙΟ βασίλειο των Κενταύρων θα περάσουμε από την ΑΝΑΚΑΣΙΑ των ΑΝΩ ΒΟΛΟ και θα καταλήξουμε για μεσημεριανό φαγητό στα ΧΑΝΙΑ. Στην επιστροφή θα δούμε την ΠΟΡΤΑΡΙΑ, το μεγαλοχώρι του δυτικού Πηλίου, με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής αρχοντικά και την ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ «το μπαλκόνι του Πηλίου» με τα πλακόστρωτα καλντερίμια και τα μαγαζάκια με τα παραδοσιακά γλυκά. Θα έχουμε χρόνο στη διάθεση μας για να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα τον Παγασητικό κόλπο. Συνεχίζουμε για την ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Tokalis Boutique & Spa. Χρόνος ελεύθερος να κάνετε μπάνιο στη παράλια ή να χρησιμοποιήσετε την Πισίνα, του ξενοδοχείου. Το βράδυ θα επισκεφτούμε την πόλη του ΒΟΛΟΥ με τα φημισμένα τσιπουραδικά. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ 26-08-2019 ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ)
Πρωινό και αναχώρηση για ένα γραφικό ψαροχώρι, την ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗ, όπου θα πάρουμε το καραβάκι για ημερήσια κρουαζιέρα (προαιρετική) στη ΣΚΙΑΘΟ. Μπορείτε να δείτε στην πόλη της Σκιάθου, το σπίτι του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ που τώρα είναι μουσείο και τον ιερό ναό των 3 Ιεραρχών που είναι η Μητρόπολη του νησιού και χτίστηκε το 1846. Στο ναό φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΚΟΝΙΣΤΡΑΣ που βρέθηκε το 1650. Γεύμα ατομικά. Στη συνέχεια, αναχώρηση με το καραβάκι για την πιο γνωστή παραλία της Σκιάθου τις ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ, που έχει ανακηρυχθεί η τρίτη καλύτερη παραλία της μεσογείου. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με μουσική και φαγητό. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: ΤΡΙΤΗ 27-08-2019 ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ – ΑΙΔΗΨΟΣ – ΠΡΟΚΟΠΙ – ΧΑΛΚΙΔΑ
Πρωινό και αναχώρηση για τη ΓΛΥΦΑ απ’ όπου θα πάρουμε το F/B για τον ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ. Περνάμε από την Λουτρόπολη της ΑΙΔΗΨΟΥ και τις ΡΟΒΙΕΣ εκεί βρίσκεται το μοναστήρι του ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ του ΓΕΡΟΝΤΟΣ. Στον ναό του Μοναστηριού φυλάσσονται τα ευωδιάζοντα και θαυματουργά οστά, το θυμιατό και το πετραχήλι του Αγίου. Ελεύθερος χρόνος για να προσκυνήσουμε. Μετά διασχίζοντας μια καταπληκτική διαδρομή της Β. ΕΥΒΟΙΑΣ, θα επισκεφτούμε το ΠΡΟΚΟΠΙ, εκεί βρίσκεται το μοναστήρι του ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ, για να προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Αγίου που έφεραν οι πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία. Συνεχίζουμε για την ΧΑΛΚΙΔΑ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση ή να περιπλανηθείτε στην πόλη και να θαυμάσετε από κοντά το ασυνήθιστο και μοναδικό φαινόμενο των ρευμάτων από την παλιά κινητή γέφυρα. Διανυκτέρευση.
4η Μέρα: ΤΕΤΑΡΤΗ 28-08-2019 ΧΑΛΚΙΔΑ – ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ – ΚΑΒΑΛΑ
Πρωινό και αναχώρηση για μια από τις μεγαλύτερες Λουτροπόλεις της Ελλάδος τα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε το μπάνιο μας και τον καφέ. Συγκέντρωση για την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό, καφέ και ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 160 EURO
Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 115 EURO
Μονόκλινο: 190 EURO

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

• Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
• Δυο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο “Tokalis Boutique & Spa” 3 αστέρων στην ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟ και μια (1) διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο “ΠΑΛΙΡPΟΙΑ” 3 αστέρων στην ΧΑΛΚΙΔΑ σε δίκλινα δωμάτια.
• Πρωινά στα ξενοδοχεία σε ανοιχτό μπουφέ.
• Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο μας.
• Τις περιηγήσεις και τις εκδρομές του προγράμματος.
• Εισιτήρια φέρυ μπώουτ ΓΛΥΦΑ – ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ.
• Αρχηγό – συνοδό του γραφείου.
• Φόρος διαμονής.
• Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

• Νυχτερινές διασκεδάσεις. Γεύματα. Δείπνα.
• Κρουαζιέρα στη Σκιάθο.
• Εισόδους μουσείων.
• Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται προαιρετικό.

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker