ΠΑΡΟΣ – (ΝΑΞΟΣ – ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ)

Αναχωρήσεις: 29-8-19 & 11-9-19

1η & 2η μέραΚαβάλα – Πειραιάς – Παροικία
Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 19:00 για Πειραιά δια μέσου Τεμπών, Λάρισας,Λαμίας. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πάρο. Άφιξη το μεσημέρι στην Πάρο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για ξεκούραση και αναχώρηση για περιήγηση στην Παροικιά με τα πολλά αξιοθέατα, την εκκλησία της Παναγίας της Καταπολιανής(τρίκλιτη βασιλική με τρούλο) και το βυζαντινό μουσείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείνο – διανυκτέρευση.

3η μέραΝάουσα – Μονή Χριστού – Πίσω Λιβάδι – Κολυμπήθρες
Πρόγευμα και αναχώρηση για το μοναστήρι του Χριστού στο Δάσος όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Οσίου Αρσενίου που άγιασε στην Πάρο, προσκύνημα και μετάβαση στην Νάουσα. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και αναχώρηση για τις Κολυμπήθρες για μπάνιο.Στην συνέχεια επίσκεψη στο Πίσω Λιβάδι για φαγητό εξ’ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο με ενδιάμεση στάση για καφέ. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για βόλτα στην Παροικία. Δείπνο – διανυκτέρευση.

4η μέραΝάξος
Πρωινό και αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή για Νάξο. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους, άφιξη στη Νάξο και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς, προαιρετικός γύρος του νησιού. Το απόγευμα επιστροφή στην Πάρο. Άφιξη στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Δίπνο – διανυκτέρευση.

5η μέρα Αντίπαρος
Πρόγευμα και αναχώρηση για προαιρετική εκδρομή στην Αντίπαρο. Επιβίβαση στο f/b από Πούντα και απόπλους. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στα γραφικά δρομάκια της Αντιπάρου, προαιρετική επίσκεψη στο Σπήλαιο. Γεύμα εξ’ ιδίων και επιστροφή στην Πάρο. Άφιξη στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικό γλέντι. Δείπνο- διανυκτέρευση.

6η μέραΠάρος – Καβάλα
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στους εκδρομείς. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πειραιά. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το δρόμο της επιστροφής δια μέσου Λαμίας, Τεμπών. Άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :
299 € το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο – Μονόκλινο +90 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο
Ακτοπλοικά εισιτήρια ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΠΑΡΟΣ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ με BLUESTAR
4 διαν/σεις στο ξενοδοχείο HIGHMILL 3* με ημιδιατροφή
Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο & τέλη διαν/σεις

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ Η ΘΕΩΡΗΣΕΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker