ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναχώρηση : 1/8, 24/8 & 28/8

1Η ΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ
Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 08:45 το πρωί. Περνάμε περιφερειακά από Θεσσαλονίκης, Γρεβενών, Μετσόβου, Ιωαννίνων και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Ηγουμενίτσα, επιβίβαση στο ferry boat και απόπλους για την Κέρκυρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : ΚΕΡΚΥΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το παλάτι Αχίλλειο (Φλωρεντιανού ρυθμού, κτισμένο από την Αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ). Μετάβαση στην πλατεία της πόλης όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνα. Περιήγηση στα Βενετσιάνικα καντούνια, στη ξακουστή πλατεία Σπιανάδα. Νιώστε αυτή την αίσθηση αρχοντιάς που μόνο η Κέρκυρα διαθέτει. Στη συνέχεια επίσκεψη στην περιοχή «Κανόνι» με θέα τα 2 νησάκια, τη Μονή Βλαχερνών και το Ποντικονήσι, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. Μετά θα επισκεφτούμε την πιο φημισμένη περιοχή της Κέρκυρας, την Παλαιοκαστρίτσα, γνωστό τουριστικό θέρετρο με πολλές αμμουδιές και πλούσια βλάστηση. Στην κορυφή του πευκόφυτου λόφου βρίσκεται το ομώνυμο βυζαντινό καστρομοναστήρι της Παναγίας. Ιδρύθηκε το 1228 και διαθέτει μικρή, αλλά πολύτιμη συλλογή εικόνων, βιβλίων και σκευών. Εντύπωση προκαλούν τα οστά μιας γιγαντιαίας φάλαινας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε Κερκυραϊκή ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ ( Προαιρετική Κρουαζιέρα)
Πρωινό και ελεύθερη μέρα στη διάθεση των εκδρομέων για μπάνιο ή προαιρετική ολοήμερη κρουαζιέρα στα νησιά ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ – ΜΠΛΕ ΣΠΗΛΙΑ. Το βράδυ ελεύθεροι στην πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ για να περπατήσουμε στα Βενετσιάνικα καντούνια και να θαυμάσουμε την μεγαλύτερη πλατεία της πόλης, τη ΣΠΙΑΝΑΔΑ με τα καφενεία της, το παλιό φρούριο, την παλιά πόλη, και το νέο φρούριο. Νιώστε αυτή την αίσθηση αρχοντιάς που μόνο η ΚΕΡΚΥΡΑ διαθέτει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ : ΚΕΡΚΥΡΑ – ΚΑΒΑΛΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το νότιο μέρος του Νησιού. Θα επισκεφτούμε τα χωριά που είναι γνωστά καλοκαιρινά θέρετρα τις Μπενίτσες, τα Μωραίτικα και τη Λευκίμμη από όπου θα πάρουμε το ferry boat της επιστροφής για την Ηγουμενίτσα. Αναχώρηση για την επιστροφή μας μέσω Ιωαννίνων (στάση στην υπέροχη περιοχή μπροστά στη λίμνη για να απολαύσετε το υπέροχο τοπίο και για φαγητό) – Βέροια – Θεσσαλονίκη με τις ανάλογες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ:
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 199 EURO
Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 140 EURO
Μονόκλινο: 259 EURO

ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ:
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 229 EURO
Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς: 170 EURO
Μονόκλινο: 289 EURO

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

• Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.
• Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ‘BINTZAN INN’ 3 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.
• Πρωινό σε μπουφέ ή με ημιδιατροφή.
• Περιηγήσεις – Ξεναγήσεις του προγράμματος με τοπικό ξεναγό.
• Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου.
• Τα εισιτήρια F/B για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ.
• Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

• Γεύματα – ποτά και νυχτερινές διασκεδάσεις.
• Εισόδους μουσείων.
• Ο φόρος διαμονής (1,50 € το δωμάτιο τη βραδιά).
• Κρουαζιέρα ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ.
• Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker