28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΙΒΑΛΙ – ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ – ΠΕΡΓΑΜΟ – ΜΟΣΧΟΝΗΣΙ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΑΝΑΧ: 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

1η μέρα:
Συγκέντρωση στο Δημοτικό Κήπο & αναχώρηση στις 05.00. Διέλευση συνόρων με στάση στο κατάστημα αφορολόγητων ειδών DUTY FREE. Είσοδος στην Τουρκία. Διέλευση από Κεσσάνη & Καλλίπολη. Διάβαση του «Αιγός Ποταμοί» και της αρχαίας Σηστού. Άφιξη στη Μάδυτο (Εσέαμπατ) απ’όπου θα πάρουμε το Φ/Β για Δαρδανέλια (Τσανάκκαλε). Αποβίβαση και ελεύθερος χρόνος στην πόλη για ανταλλαγή χρημάτων. Αναχώρηση για το Αιβαλί. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο & διανυκτέρευση.

2η μέρα:
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Αναχώρηση για επίσκεψη στο εργοστάσιο Αλαβάστρινων ειδών και όνυχα (τα καλύτερα ορυκτά στη Μ.Ασία). Επίσκεψη και ξενάγηση στην Αρχαία Πέργαμο. Θα δούμε το Αρχαιολογικό μουσείο, την Βασιλική του Αγίου Ιωάννη (κόκκινη αυλή) και την παλιά ελληνική συνοικία. Γεύμα ατομικά εδώ. Επιστροφή το απόγευμα στο Αιβαλί. Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα:
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας & στη συνέχεια περιήγηση στο τραπέζι του Διαβόλου του περίφημου κόλπου, απ’ όπου θα θαυμάσουμε τον πανέμορφο κόλπο από ψηλά. Επίσκεψη στο μεγάλο Μοσχονήσι και στη συνέχεια ελεύθεροι στην αγορά. Ξεκινάμε το ταξίδι της επιστροφής. Άφιξη στο Τσανάκαλε. Διάπλους Ελλησπόντου με το Φ/Β για την Ευρωπαική ακτή. Άφιξη στην πανέμορφη Καλλίπολης (τη γενέτειρα της Εθνικής τραγουδίστριας Σοφίας Βέμπο). Φροντίστε για τις τελευταίες αγορές σας. Αναχώρηση και άφιξη στα σύνορα για τον τυπικό έλεγχο διαβατηρίων. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ:99€
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ +30€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο
Εισιτήρια Φ/Β Ελλησπόντου με επιστροφή
2 διαν/σεις στο ξενοδοχείο Cinar sarimsakli 4* στο Αιβαλί
Ημιδιατροφή
Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.
Tοπικό Ελληνόφωνα ξεναγό
Ασφάλεια αστικής & ταξιδιωτικής ευθύνης
Φ.Π.Α. εντός.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker