ΣΥΡΟ – ΤΗΝΟ

6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΑΝΑΧ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

1η & 2η μέρα
Συγκέντρωση και αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις . Περνώντας από Τέμπη, Βόλο, Λαμία και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη το πρωί στον Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους, άφιξη στην «Αρχόντισσα του Αιγαίου» και στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων (Ερμούπολη) τη Σύρο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε το πανέμορφο νησί.

3η μέρα
Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφτούμε τον Φοίνικα στη δυτική πλευρά του νησιού καθώς και τον Μέγα γιαλό, την Βάρη και την Αζόλυμνο στην νότια πλευρά. Θα δούμε τους πύργους επαύλεις στη Ποσειδωνία που μαζί με την Ντελαγκράτσια ήταν το αγαπημένο θέρετρο των πλουσίων εφοπλιστών και εργοστασιαρχών του περασμένου αιώνα να ανηφορίσουμε με το πούλμαν για τον Μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου. Στην συνέχεια θα δούμε την Ερμούπολη, θα δούμε το Δημαρχείο που βρίσκεται στην Πλατεία Μιαούλη. Πίσω από το Δημαρχείο θα δούμε το πρώτο Γυμνάσιο της ελεύθερης Ελλάδας που είναι μικρογραφία της Σκάλας του Μιλάνου. Θα περιπλανηθούμε στους γραφικούς πλακόστρωτους με μάρμαρα και γρανίτη δρόμους της πόλης και θα καταλήξουμε στην συνοικία Βαπόρια, ένα γνήσιο νεοκλασικό αρχιτεκτονικό σύνολο με υπέροχα αστικά αρχοντικά του 19ου αιώνα, με περίτεχνο διάκοσμο, μαρμάρινες επενδύσεις και πελώριες ξυλόγλυπτες πόρτες. Στην συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου μπορούμε να ξεκουραστούμε. Διανυκτέρευση.

4η μέρα
Πρωινό και ξεκινάμε για την Τήνο. Στην Χώρα θα προσκυνήσουμε στον Ιερό Ναό της Μεγαλόχαρης και περιήγηση στο Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το μουσείο Βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων, την έκθεση Τηνίων καλλιτεχνών, την Πινακοθήκη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ ελεύθεροι στο όμορφο νησί. Διαν/ση

5η μέρα
Πρόγευμα και αναχωρούμε το πρωί για το Ίδρυμα της Μεγαλόχαρης. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο Ναό της Μεγαλόχαρης. Στη συνέχεια επίσκεψη και προσκύνημα στο Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας και περνώντας από τα χωριά Βόλαξ, Σκαλάδος, Καρδιανή και Υστέρνια καταλήγουμε στο μεγαλύτερο χωριό του νησιού, στον Πύργο. Επίσκεψη στο σπίτι και στο μουσείο του Γιαννούλη Χαλεπά και συνεχίζουμε για καφέ ή φαγητό εξ’ ιδίων στο γραφικό λιμανάκι του Πανόρμου. Χρόνος ελεύθερος και το απόγευμα επιστροφή. Το βράδυ ελεύθεροι.

6η μέρα
Πρωινό και μεταφορά στο λιμάνι της Τήνου όπου και θα επιβιβαστούμε στο καράβι. Άφιξη στην Ραφήνα και στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε το βράδυ στην πόλη μας.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 260€ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ + 80€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο
Ακτοπλοικά εισιτήρια ΠΕΙΡΑΙΑ – ΣΥΡΟ – ΠΕΙΡΑΙΑ
Ακτοπλοικά εισιτήρια ΣΥΡΟ – ΤΗΝΟ & ΤΗΝΟ – ΡΑΦΗΝΑ
2 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο FAROS VILLAGE 4* με πρωινό στην Σύρο
2 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο AGERI 3* με πρωινό στην Τήνο
Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.
Ασφάλεια αστικής & ταξιδιωτικής ευθύνης
Φ.Π.Α. εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Εισόδους σε μουσεία. Τέλη διανυκτέρευσης και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker