ΣΚΙΑΘΟΣ – (ΣΚΟΠΕΛΟΣ – ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ)

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΑΝΑΧ 26/6

1η μέρα:
Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 02.00 πμ με προορισμό τον Βόλο. Μέσω Θεσσαλονίκης, Τεμπών και με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην όμορφη πόλη. Επιβίβαση στο πλοίο και στις 07:45 απόπλους για την Σκιάθο. Άφιξη στο καταπράσινο νησί. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας. Διαν/ση.

2η μέρα:
Πρόγευμα και ακολουθεί περιήγηση του νησιού. Θα επισκεφθούμε το σπίτι του Παπαδιαμάντη, που έχει διατηρηθεί όπως ήταν, όταν εκείνος πέθανε το 1911. Έπειτα θα κάνουμε ένα μικρό περίπατο στη μικρή χερσόνησο Μπούρτζι, που χωρίζει το παλιό από το νέο λιμάνι και που στην είσοδο της βρίσκεται η προτομή του Παπαδιαμάντη. Εδώ υπάρχουν ερείπια από ενετικό κάστρο, καθώς και το παλιό σχολείο του νησιού. Στη συνέχεια αναχώρηση για την περίφημη πλαζ στις Κουκουναριές. Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στη Σκιάθο. Διαν/ση.

3η μέρα:
Πρόγευμα και ακολουθεί ημερήσια προαιρετική εκδρομή στο καταπράσινο νησί της Σκοπέλου. Στη πανέμορφη Χώρα θα θαυμάσουμε κατάλευκα σπίτια, γραφικές εκκλησίες και φυσικά το Βενετσιάνικο κάστρο του Γκίζη (κτίσμα του 13ου αι. μ.Χ.). Στη συνέχεια ακολουθεί η επίσκεψη μας στην Αλόννησο. Ελεύθερος χρόνος στη διάθεση μας για μπάνιο ή βόλτα στη γραφική Χώρα και φαγητό το μεσημέρι. Επιστροφή το απόγευμα στη Σκιάθο. Διαν/ση.

4η μέρα:
Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της Σκιάθου. Επιβίβαση στο πλοίο στις 14.00 και απόπλους στις για τον Βόλο. Άφιξη και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Μέσω Τεμπών, Θεσσαλονίκης άφιξη στην πόλη μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο
3 Διαν/σεις στο STELLINA 2** sup στην πόλη της Σκιάθου με πρωινό
Τα εισιτήρια των πλοίων για Βόλο – Σκιάθο – Βόλο
Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Τα επιπλέον γεύματα, εισόδους σε μουσεία, νυχτερινές εξόδους, την προαιρετική εκδρομή στην Σκόπελο & Αλόννησο, τα τέλη διανυκτέρευσης & γενικά ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 220€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ + 60€

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker