ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΑΝΑΧ: 2/10

1η μέρα:
Συγκέντρωση στις 07:00 το βράδυ και αναχώρηση για το λιμάνι του Πειραιά με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις.

2η μέρα:
Άφιξη στον Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο. Απόπλους με προορισμό την Σαντορίνη στις 07:25 το πρωί. Άφιξη στο νησί στις 03:00 το μεσημέρι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι στη Χώρα για γνωριμία με το νησί. Διανυκτέρευση.

3η μέρα:
Πρωινό και αναχώρηση για το ψηλότερο σημείο του νησιού τον Προφήτη Ηλία & το χωριό Πύργος με το περίφημο Καστέλλι του. Επίσκεψη σε οινοποιείο για δοκιμή κρασιών. Συνεχίζουμε για το αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, μια ολόκληρη πολιτεία που έφεραν στο φως οι ανασκαφές του καθηγητή Μαρινάτου. Περνώντας από το παραθαλάσσιο χωριό Περίσσα καταλήγουμε στην πιο τουριστική παραλία της Σαντορίνης, το Καμάρι.
Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο & φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα μεταβούμε στην Οία την παλιά πρωτεύουσα του νησιού. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περπατήσουμε στα στενά σοκάκια με τα κατάλευκα σπίτια και θα απολαύσουμε το πασίγνωστο ηλιοβασίλεμα. Διανυκτέρευση.

4η μέρα:
Πρωινό και αναχώρηση για την προαιρετική κρουαζιέρα. Από το λιμάνι του Αθηνιού θα πάρουμε το καικάκι για την Νέα Καμμένη, όπου βρίσκεται ο κρατήρας του Ηφαιστείου, στην Παλαιά Καμμένη (ζεστά νερά) και στο μικρό νησάκι Θηρασιά για προαιρετικό φαγητό. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση.
Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

5η μέρα:
Ημέρα ελεύθερη στη διάθεση των εκδρομέων για να απολαύσουν την μαγεία από την πληθώρα των αξιοθέατων του νησιού, ή να χαρούν τις πανέμορφες ακρογιαλιές.

6η μέρα:
Πρωινό και αναχώρηση για τα Φηρά. Θα περπατήσουμε στη γνωστή Καλντέρα με την καταπληκτική θέα. Αφού κάνουμε τα τελευταία ψώνια από την Σαντορίνη θα μεταβούμε στο λιμάνι απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο καράβι για τον Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά. Επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεσες απαραίτητες στάσεις φθάνουμε το πρωί στην πόλη μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο
Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Τα εισιτήρια ΠΕΙΡΑΙΑ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΠΕΙΡΑΙΑ με BLUE STAR
4 διαν/σεις σε ξενοδοχείο 2* με πρωινό
Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους, τέλη διανυκτέρευσης και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ 260€ ΤΙΜΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 320€

Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, αν οι συνθήκες το επιβάλλουν ή θεωρήσει κατά την γνώμη του ότι αυτό θα είναι προς όφελος των εκδρομέων

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker