ΤΗΝΟΣ – (ΜΥΚΟΝΟΣ)

4 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΑΝΑΧ 20/8 & 11/9 (ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ)

1η μέρα:
Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 20:00 από το Δημοτικό Κήπο. Περνώντας από Τέμπη, Λάρισα, Βόλο, Λαμία συνεχίζουμε για Ραφήνα.

2η μέρα:
Άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Το απόγευμα πρώτη επίσκεψη στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας όπου βρίσκετε και η κάρα της και ξεκινάμε για το γύρω του νησιού, περνώντας από τα όμορφα χωριά της Τήνου. Στάση για καφέ σ’ ένα από τα γραφικά χωριά. Επιστροφή στη Χώρα. Διανυκτέρευση.

3η μέρα:
Πρωινό και αναχώρηση για το Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας για να παρακολουθήσουμε τη Θεία Λειτουργία. Κατόπιν ξεκινάμε από το λιμάνι για την προαιρετική εκδρομή Mύκονο, περίπατος στα στενά δρομάκια της Χώρας, εδώ μπορείτε να δείτε την προτομή της Μαντώ Μαυρογένους, τους γραφικούς ανεμόμυλους και φυσικά την εκκλησία της Παραπορτιανής. Επιστροφή στην Τήνο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση.

4η μέρα:
Πρωινό και απόπλους για Ραφήνα. Επιβίβαση στο λεωφορείο και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στην πόλη μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1. Την μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο .
2. Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα – Τήνο – Ραφήνα.
3. 2 διαν/σεις στο ξενοδοχείο AGERI 3* με πρωινό.
4. Το γύρο του νησιού με το πούλμαν.
5. Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
6. Φ.Π.Α

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Τα επιπλέον γεύματα, εισόδους σε μουσεία, νυχτερινές εξόδους, την προαιρετική εκδρομή της Μυκόνου, τα τέλη διανυκτέρευσης & γενικά ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ 175€
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ +40€

Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος, αν οι συνθήκες το επιβάλλουν ή θεωρήσει, κατά την γνώμη του ότι αυτό θα είναι προς όφελος των εκδρομέων.

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker