ΤΗΝΟΣ -(ΜΥΚΟΝΟΣ) ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ

ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 28 MAIOY 2018

1η Μέρα: Παρασκευή 25-05-2018 ΚΑΒΑΛΑ – ΡΑΦΗΝΑ
Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 20:30 το απόγευμα. Περνάμε περιφερειακά από Θεσ/νίκη – Τέμπη – Λάρισα – Λαμία, με τις ανάλογες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση, άφιξη στο Λιμάνι της Ραφήνας.

2η Μέρα: Σάββατο 26-05-2018 ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ
Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη στο νησί, μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος για πρώτη γνωριμία του νησιού. Ξεκούραση. Το απόγευμα ακολουθεί ο γύρος του νησιού. Στο Κεχροβούνι θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (ησυχαστήριο – ναός της Αγίας, η Κάρα της, ναός της Ζ. Πηγής, έκθεση εργόχειρων). Συνεχίζοντας θα περάσουμε από τα όμορφα χωριά Μουντάδος, Κτικάδος, Καρδιανή, Υστέρνια για να καταλήξουμε στον Πύργο, το μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, όπου θα επισκεφθούμε το σπίτι και εργαστήρι του διάσημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και το μουσείο των Τηνιακών καλλιτεχνών. Επιστροφή στη Χώρα. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Κυριακή 27-05-2018 ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ (προαιρετικά)
Πρωινό και αναχώρηση για το Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας και παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό ναό της Μεγαλόχαρης. Για όσους επιθυμούν, προαιρετική εκδρομή στη Μύκονο, θα εντυπωσιασθούμε από το λευκό χρώμα που επικρατεί στα πλακόστρωτα σοκάκια, τις αυλές και τις σκάλες. Θα θαυμάσουμε το πλήθος των εκκλησιών και των ανεμόμυλων που υπάρχουν στο νησί. Όσοι μείνετε στη Τήνο μπορείτε να γυρίσετε τα γραφικά στενά της Χώρας, αλλά και το αρχαιολογικό Μουσείο ή να απολαύσετε το μπάνιο σας σε κάποια από τις καταγάλανες παραλίες. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: Δευτέρα 28-05-2018 ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΚΑΒΑΛΑ
Πρωινό και παρακολούθηση για τελευταία φορά της Θείας Λειτουργίας στη Μεγαλόχαρη. Στη συνέχεια περιήγηση στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας, θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το μαυσωλείο της Έλλης, το σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος για τα τελευταία σας ψώνια. Συγκέντρωση στο λιμάνι και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη και επιβίβαση στο πούλμαν και με τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν. Άφιξη στην πόλη μας.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 180 EURO

Παιδί έως 5 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο με του γονείς: 0€
Παιδί από 5 έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς:90€
Μονόκλινο: 204 EURO

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 Μεταφορά με πολυτελές υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας.
 Τις 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Τήνο σε δίκλινα δωμάτια.
 Πρωινά στο ξενοδοχείο.
 Τα εισιτήρια του F/B Ραφήνα – Τήνο – Ραφήνα.
 Τις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 Συνοδό – αρχηγό του γραφείου.
 Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 Εισόδους μουσείων, ποτά, φιλοδωρήματα.
 Ότι δεν αναφέρεται ή αναφέρεται προαιρετικό.
 Την προαιρετική εκδρομή στη Μύκονο.

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker