ΜΠΑΝΣΚΟ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ
2ημερη εκδρομή ΑΝΑΧ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ
3ημερη εκδρομή ΑΝΑΧ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

1η μέρα:
Αναχώρηση στις 07:00 π.μ. από το Εμπορικό επιμελητήριο (Κεντρική Πλατεία) και αφού περάσουμε τα σύνορα της Εξοχής και την ΣΗΡΑΓΓΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ μπαίνουμε στην Βουλγαρία. Πρώτη πόλη που θα συναντήσουμε είναι το Γκότσε Ντέλτσεφ (Άνω Νευροκόπι). Συνεχίζουμε για το παραδοσιακό χωριό του Μπάνσκο όπου βρίσκεται το καλύτερο χιονοδρομικό κέντρο ( Αυστριακών προδιαγραφών).
Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο όπου μπορούμε να απολαύσουμε τις ανέσεις του (ΧΑΜΑΜ-ΣΑΟΥΝΑ-ΜΑΣΑΖ) Το βράδυ δείπνο – διανυκτέρευση

2η μέρα:
Ημέρες ελεύθερες να απολαύσετε το χιόνι και να κάνετε ski. Οι αρχάριοι μπορούν να επισκεφτούν την σχολή ski και να κάνουν μαθήματα με δάσκαλο. Αυτοί που δεν ασχολούνται με τα χειμερινά σπορ μπορούν να επισκεφθούν το ναό της Αγίας Τριάδας που χτίστηκε το 1835. Να περιηγηθούν στα γραφικά δρομάκια της όπου και τα παραδοσιακά μαγαζάκια για τα ψώνια σας και να γευματίσουν στις παραδοσιακές ταβέρνες της.

3η μέρα:
Πρωινό ελεύθερο και το μεσημέρι μετά το γεύμα επιβίβαση στο λεωφορείο για την επιστροφή μας. Με ενδιάμεση στάση για καφέ άφιξη στην πόλη μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο
διαν/ση σε ξενοδοχείο 4*
Ημιδιατροφή
Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας
Φ.Π.Α.

ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ 20€

2ημερη εκδρομή
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ 65€

3ημερη εκδρομή
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ 95€

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker