ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 24-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η μέρα ΚΥΡΙΑΚΗ 24.12.2017:
Συγκέντρωση στο Δημοτικό Κήπο και αναχώρηση στις 08:30. Με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση άφιξη στο αρχαιολογικό μουσείο του Δίον, το οποίο εγκαινιάστηκε το 1983 και στεγάζει ευρήματα που προέρχονται κυρίως από το Δίον αλλά και από τον Όλυμπο και άλλες περιοχές της Πιερίας, όπως η Πύδνα και η Ρητίνη. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ατομικό γεύμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στην Κατερίνη. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με τη στολισμένη πόλη. Δείπνο ατομικά & διανυκτέρευση.
2η μέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 25.12.2017 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!:
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για το μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στην Κονταριώτισσα. Παρακολούθηση της Χριστουγεννιάτικης Θείας Λειτουργίας στη μονή και προσκύνημα. Αναχώρηση για στον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, όπου θα περιπλανηθούμε στα λιθόστρωτα σοκάκια του και θα γευματίσουμε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Προαιρετικά Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.
3η μέρα ΤΡΙΤΗ 26.12.2017:
Πρόγευμα και αναχώρηση για τους πρόποδες του Ολύμπου όπου θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου που χρησιμοποιήθηκε ως λημέρι των αγωνιστών του Ολύμπου. Συνεχίζουμε για το για το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου που βρίσκεται στην οροσειρά των Πιερίων στη θέση Παπά-χωράφι Χρόνος ελεύθερος στο χιονοδρομικό κέντρο. Γεύμα εξ’ ιδίων και στη συνέχεια αναχωρούμε για την πόλη μας με ενδιάμεση στάση για καφέ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο
2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΛΙΝΤΟ 2**superior στο κέντρο της Κατερίνης
Δύο πρωινά.
Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Συνοδό του γραφείου μας
Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών).Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ
Σε δίκλινο/τρίκλινο: 115€, Σε μονόκλινο: 145€

Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker