ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

23-26 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Μέρα 1η Σάββατο 23/12/17: Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 08:30 το πρωί. Με ανάλογες στάσεις για καφέ και ξεκούραση από την Εγνατία οδό, άφιξη στα όμορφα Τέμπη της Ηπείρου που τα διασχίζει ο ποταμός Λούρος. Στάση στο Τέροβο για φαγητό ατομικά(προτείνουμε πέστροφα ψητή). Στη συνέχεια διέλευση από τον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Νικόπολης. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της Πρέβεζας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση. Διανυκτέρευση.
Μέρα 2η Κυριακή 24/12/17: Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για περιήγηση της πόλης όπου θα δούμε: το μνημείο του Ναύτη & το κάστρο του Παντοκράτορα, για να καταλήξουμε στο αρχαιολογικό μουσείο για επίσκεψη. Συνεχίζουμε για την πόλη της Λευκάδας. Προσκύνημα στο μοναστήρι της Παναγίας Φανερωμένης, περιήγηση στην πόλη & γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση, ελεύθερο βράδυ & διανυκτέρευση.
Μέρα 3η 25/12/17 ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο & εκκλησιασμός στο Μητροπολιτικό ναό Αγίου Χαραλάμπους. Αναχώρηση για την πόλη της Άρτας, όπου θα δούμε το περίφημο γεφύρι & με τα πόδια θα δούμε: την Παναγία Παρηγορίτισσα, τα αγάλματα του Βασιλιά Πύρρου & του Μακρυγιάννη, την Βυζαντινή εκκλησία Αγίας Θεοδώρας, τα τείχη & το κάστρο της πόλης. Ελεύθερο χρόνο για γεύμα ατομικά και ψώνια στον πεζόδρομο της Άρτας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ προαιρετικά δείπνο και διασκέδαση όλοι μαζί! Διανυκτέρευση.
Μέρα 4η : Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο μεταφορά των αποσκευών στο πούλμαν και αναχώρηση για επιστροφή. Ενδιάμεση στάση στο Ζάλογγο. Κατόπιν επίσκεψη στο χώρο του Νεκρομαντείου Αχέροντα. Συνεχίζουμε για την πανέμορφη Πάργα, ελεύθερος χρόνος για περιήγηση στα όμορφα στενά της Πάργας. Γεύμα στις όμορφες ταβέρνες της παραλίας. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ . ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 165€ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 195€
ΔΕΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΓΑ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PREVEZA CITY 2*, βαθμοί Booking 7,6 στην Πρέβεζα. * Τρία πρωινά. * Συνοδό του γραφείου. *Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών). *Φ.Π.Α Εντός.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. * Εισόδους μουσείων. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker