ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

24-26 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 24.12.2017
Συγκέντρωση στo Δημοτικό Κήπο στις 04:30. Διέλευση από τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου και είσοδος στη Βουλγαρία. Δια μέσου Χασκόβου άφιξη στην πόλη της Φιλιππούπολης. Επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο Mall για αγορές και γεύμα ατομικά. Τακτοποίηση στα δωμάτια & ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος στην αγορά της πόλης Το βράδυ δείπνο & διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25.12.2017 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση με το πούλμαν στις 09:00 για το Μπόροβετς. Ελεύθεροι για να χαρείτε το χιόνι στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό της Βουλγαρίας με τις άρτιες εγκαταστάσεις για όλους τους σκιέρ. Εδώ μπορείτε να κάνετε βόλτες με τις άμαξες ή να πάτε βόλτα στις κορυφές με το κλειστό τελεφερίκ. Ατομικό γεύμα εδώ. Επιστροφή στην πόλη μετά από μία όμορφη διαδρομή. Ξεκούραση. Το βράδυ Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν με φολκλορικό πρόγραμμα, μουσική, πλούσιο φαγητό και ποτό(έξτρα 15€). Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 26.12.2017
Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για ξενάγηση στην παλιά πόλη όπου θα δούμε στο λόφο της Ευμολπιάδος: σπίτι Κοεμτζόγλου, ναό Αγ.Κων.νου & Ελένης, σπίτι Λαμαρτίνου, θέατρο Μάρκου Αυρηλίου. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο της πόλης μέχρι το μεσημέρι. Γεύμα ατομικά εδώ (προτείνουμε την αλυσίδα Happy). Συγκέντρωση και αναχώρηση για επιστροφή. Άφιξη στα σύνορα και είσοδος στην Ελλάδα. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 120 €, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 160€, ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 100 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένα.* Περιηγήσεις & εκδρομές που αναφέρονται. *Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PLOVDIV 5*.* Δύο προγεύματα σε μπουφέ + 1 φαγητό. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών). Ασφάλεια Επαγγελματικής & Αστικής Ευθύνης* Αρχηγό του γραφείου συνοδό. * Φ.Π.Α Εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Εισόδους μουσείων. *Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. * Το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν με πρόγραμμα, μουσική, πλούσιο φαγητό και ποτό(έξτρα 15€). * Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

Χρόνια πολλά & καλά Χριστούγεννα!

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker