ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΑΜΠΟ

4 μέρες 23 – 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η μέρα: Αναχώρηση – Λάρισα. Αναχώρηση από το Δημοτικό Κήπο στις 08:20 Μέσω Θεσσαλονίκης, και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, για καφέ και φαγητό ατομικά. Διέλευση από την κοιλάδα των Τεμπών. Άφιξη στη Λάρισα. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και ελεύθερος χρόνος στις στολισμένες πλατείες της πόλης. Διανυκτέρευση.
2η μέρα. Λάρισα – Λίμνη Πλαστήρα-Τρίκαλα – Φαρκαδόνα:
Αμέσως μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, ξεκινάμε για την Καρδίτσα. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη για καφέ. μέσα από μια εντυπωσιακή διαδρομή με πανέμορφα χωριά να στέκονται δίπλα. Άφιξη στην παραλία Λαμπερού. Γεύμα ατομικά (συνιστούμε πέστροφα ψητή). Άφιξη στα Τρίκαλα για επίσκεψη στο «Μύλο των Ξωτικών» για να διασκεδάσουμε σαν παιδιά ως αργά. Συνεχίζουμε στη Φαρκαδόνα, όπου θα δούμε σε ζωντανή θεατρική αναπαράσταση τη Θεία Γέννηση του Χριστού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3η μέρα. Λάρισα – Βόλος-Πήλιο: Πρόγευμα και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στο μυθικό βουνό των Κενταύρων, το υπέροχο Πήλιο. Θα επισκεφθούμε τα χωριά του Πηλίου με πρώτη στάση για καφέ στο χωριό Μακρινίτσα, από τα πιο όμορφα χωριά του Πηλίου, με καταπληκτική θέα στο Βόλο και το λιμάνι. Τα σπίτια δίπατα και τρίπατα όλα σκεπασμένα με τις χαρακτηριστικές πηλιορείτικες πλάκες και το ένα πίσω από το άλλο μοιάζουν να κρέμονται στην απότομη πλαγιά. Διέλευση από την Πορταριά. Στάση στην παραλία του Βόλου, στα ξακουστά «τσιπουράδικα» για γεύμα ατομικά. Επιστροφή. στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετικά Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν (έξτρα τιμή) Διανυκτέρευση.
4η μέρα. Λάρισα – Μετέωρα – Επιστροφή: Πρωινό και αναχώρηση για τα Μετέωρα, το σπάνιο αυτό γεωλογικό φαινόμενο, ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του Ελληνικού Χριστιανισμού. Περιήγηση, προσκύνημα στη μονή Ρουσάνου. Στη συνέχεια αναχώρηση. Άφιξη στα Σιάτιστα., την πόλη των Αρχοντικών, όπου και περιήγηση. Φαγητό ατομικά εκεί. Συνεχίζουμε την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην πόλη μας το βράδυ. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ 169:€
ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 155€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 220€, ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 120€
Δεκτά Δελτία ΟΓΑ για γραφεία
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. *Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PARK 4* στην Λάρισα(Κέντρο) βαθμοί Booking 9,2 με Ελληνικό τοπικών προϊόντων πρωινό σε μπουφέ. *Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό. *Περιηγήσεις που αναφέρονται. *Ασφάλεια & ΦΠΑ.
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
*Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα. Το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν
(έξτρα τιμή)

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker