ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 23.12.2017.
Συγκέντρωση στο Δημοτικό Κήπο το πρωί & αναχώρηση στις 03:30 για τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου. Έλεγχος συνόρων και είσοδος στη Βουλγαρία. Στάση καθοδόν για καφέ. Γεύμα ατομικά στο πανέμορφο Βελίκο Τάρνοβο (δεύτερη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στην ιστορία της). Είσοδος στη Ρουμανία από τη γέφυρα της φιλίας στο Δούναβη. Συνεχίζουμε για Βουκουρέστι. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο & δείπνο. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 24.12.2017.
Πρόγευμα, στη συνέχεια αναχώρηση στις 07:15, διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, άφιξη στην Σινάϊα, (φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών). Επίσκεψη στο πανέμορφο μοναστήρι του Καντακουζηνού και τα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES’’. Αναχωρούμε στη συνέχεια για να επισκεφθούμε την πόλη στολίδι της Ρουμανίας το Brasov. Περιήγηση στην παλιά πόλη, στα τείχη και στην Μαύρη Εκκλησία. Γεύμα ατομικά. Χρόνος ελεύθερος για αγορά. Αναχώρηση για το Βουκουρέστι. Άφιξη αργά στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο & διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25.12.2017. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε χαλαρά την ξενάγηση μας στην πόλη με το πούλμαν. Στην περιήγησή μας θα δούμε: την αψίδα του Θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού , το παλάτι της Βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου. Το παλάτι είναι το δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Επίσης στην περιήγηση μας, θα θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο και την Ελληνική Εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα. Θα καταλήξουμε σε Εμπορικό κέντρο για αγορές και γεύμα ατομικά. Επιστροφή για ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο στο ξενοδοχείο μας & τελευταία έξοδος στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.
4η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 26.12.2017.
Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση στις 08:00 για επιστροφή. Διέλευση συνόρων από τη «γέφυρα της Φιλίας» του Δούναβη . Από εκεί άφιξη στο πανέμορφο Βελίκο Τάρνοβο(δεύτερη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στην ιστορία της). Ελεύθερος χρόνος εδώ για μικρή περιήγηση και φαγητό ατομικά. Αναχώρηση για επιστροφή, άφιξη στα σύνορα Ορμενίου και είσοδος στην Ελλάδα. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 195€, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 255€, ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12 ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ:160€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο HOTELCENTRAL 4*,βαθμοί booking 7,8 στο κέντρο του Βουκουρεστίου. * Τρία(3) προγεύματα σε μπουφέ. * Τρία(3) δείπνα. * Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό. * Φ.Π.Α Εντός. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών)
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

eXTReMe Tracker